Grote clubactie 2019

Grote clubactie 2019

Beste leden,

Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!
Wat is de bedoeling? Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Verkoopboekje en Online.

Verkoopboekje: Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’). Hij/zij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.
Online: Via deze link https://toolbox.clubactie.nl/actie/CGVWik1   kom je op de persoonlijke verkooppagina van WIK. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Wanneer is de actie? De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Aan wie mag je verkopen? Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!
Verkoopboekje inleveren Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in (voorzien van je naam en je WIK sport) bij je leraar/trainer vóór zaterdag 26 oktober. Hij/ zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Ook mag je het boekje inleveren in de brievenbus van Groenestraat 2a (t.o. autobedrijf Zeilmaker).
Net zoals vorig jaar is er een beloningsysteem voor iedereen. Bijv. bij 10 verkochte loten ontvang je een snoepzak t.w.v. 2.50 euro, bij 15 verkochte loten kan je kiezen uit een waardebon t.w.v. 5 euro van Kruidvat/Readshop/IJsclusief of Bol.com. Dit loopt per 5 loten meer op zelf tot een waardebon t.w.v. 47.50 euro bij een verkoop van 100 loten.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!