WIK 70 jaar!

In 2020 bestond WIK 70 jaar! Dat vierden we onder andere met een video over al onze sporten.

30-11-2021 update:

Klik op onderstaande knop om de film te bekijken op Youtube:

 

 

5-10-2021 update:

Voor de vakantie hebben we in elke groep gefilmd om tot een film te komen ter gelegenheid van ons 70 jarig bestaan. We zijn trots om te kunnen melden dat de film klaar is.

We willen deze film graag tonen aan jullie en je familie op zondag 31 oktober.

De film zal gedraaid worden om 11.00 uur en om 13.00 uur in het WIK Huis aan de IJsselsingel 95 te Rheden

Om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten vinden we het fijn als je laat weten met hoeveel mensen je komt en welk tijdstip.
De bar is geopend voor een drankje (er kan betaald worden met pin)

Met feestelijke groet,
Cindy Gronouwe

Mail: voorzitter.wikrheden

13-7-2021  update:

In het jaar 2020 zouden we ons 70 jarig bestaan vieren. Helaas kon dit vanwege corona niet doorgaan. Daarna zouden we dit in april 2021 vieren, maar ook dit is niet gelukt wegens Corona. We hebben nu toestemming van de subsidieverstrekkers om een film te maken als alternatief. In de laatste 2 weken voor de zomervakantie zal er in alle groepen gefilmd gaan worden. Uiteraard houden we rekening met de kinderen die niet op beeldmateriaal mogen.

We hopen dan in september ons seizoen te kunnen openen met het tonen van de film. De mensen die kaartjes hadden gekocht voor de voorstelling krijgen op korte termijn een mail met daarin informatie over het terugstorten van het bedrag.

8-6-2020 update:

Op zaterdag 3 april 2021 zal het 70 jarig bestaan van W.I.K. worden gevierd met demonstraties door al onze leden.

13-3-2020:

Wij hebben helaas na de berichtgeving inzake het coronavirus van gisteren, moeten besluiten onze grote demo dag van 28 maart a.s. ter ere van het 70 jarig bestaan, te annuleren. We zijn op zoek naar een alternatieve datum, zodra deze bekend is zullen we deze direct communiceren.

Velen van u hebben al kaarten besteld voor één van de voorstellingen en sommigen hebben de kaarten ook al betaald. Mocht deze nieuwe datum u straks niet passen ontvangt u natuurlijk uw geld retour.

10-2-2020:

Beste allemaal,

Wij zijn al aan het aftellen voor ons 70 jarig bestaan. Jullie krijgen deze poster mee om deze thuis op een zichtbare plaats voor het raam te hangen. We willen dat het hele dorp weet dat WIK 70 jaar bestaat en met zoveel leden moet dat zeker lukken.  Nodig zoveel mogelijk familie en vrienden uit om te komen kijken want dit mogen ze niet missen.

Op 28 maart verwachten we jullie allemaal om 10.15 uur in De Hangmat. We houden dan de generale repetitie. Jullie gaan daarna niet meer naar huis maar blijven daar tot de voorstelling begint. Graag allemaal een lunch en iets te drinken meenemen. Mocht je speciale kleding aan moeten dan hoor je dit via je trainer/trainster.

De eerste voorstelling is om 13.30 uur en de tweede om 16.00 uur. Na de tweede voorstelling mogen jullie weer opgehaald worden om naar huis te gaan. We verwachten dat dit rond 17.30 uur is. Op dat moment kan je er ook voor kiezen om met je ouders te blijven eten buiten op de parkeerplaats. Daar zijn gerechten vanuit de hele wereld te koop voor een vriendelijke prijs.

De kaartverkoop is gestart. Kaarten kunnen besteld worden door een mail te sturen naar wik70jaar@gmail.com. De kaartjes kosten 5 euro per stuk. Zodra wij de mail hebben ontvangen krijg je van ons een betaalkenmerk en het verzoek om het bedrag over te maken. Als wij het bedrag hebben ontvangen liggen de kaartjes op 28 maart voor je klaar.
Wil je liever op de dag zelf een kaartje kopen dan kan dat aan de kassa maar dan kost een kaartje 6 euro (vol = vol).

Namens het bestuur willen wij jullie graag meegeven dat we hopen en ervan uit gaan dat jullie allemaal op de demonstratiedag aanwezig zijn om met ons het 70 jarig bestaan te vieren en WIK naar buiten toe te presenteren.

Wij hebben er heel veel zin in.
Succes nog met oefenen en graag tot 28 maart.

Met feestelijke groet,
Bestuur WIK

3-2-2020:

Nog maar 8 weken en dan vieren we het 70 jarig bestaan van WIK op 28 maart 2020. Het belooft een waar spektakel te worden.  
Met het thema Eén wereld waarin iedereen gelijk is. Jong, oud, arm, rijk, wit, gekleurd, geboren in Rheden of als vluchteling hier komen wonen. Samen vormen we Eén Wereld. We zorgen en kijken om naar elkaar en als het even niet lukt helpen we elkaar. 

Met dit thema werken de groepen aan hun demo. En dat samen met live muziek, licht en stuk voor stuk talenten op de vloer zal het een geweldige demo worden. 

Er komen 2 voorstellingen. De eerste is om 13.30 uur en de tweede om 16.00 uur.  Ook de wethouder zal aanwezig zijn bij een van de voorstellingen. 

Het wordt gehouden in de Hangmat. 
Kaarten kunnen vanaf nu besteld worden via wik70jaar@gmail.com en kosten 5 euro per stuk (aan de kassa 6 euro). 
Vermeld daarbij wel even of je kaarten wilt voor de 1e of 2e voorstelling. 

20-1-2020 :

WIK is opzoek naar sponsoren voor het 70 jarig bestaan. We gaan het 70 jarig bestaan uitgebreid vieren met een grote demodag. Het wordt een groot evenement. Voor het symbolische bedrag van 70 euro (70 jaar) ben je sponsor. Als dank voor de sponsoring zal voorafgaand aan de demo alle sponsoren getoond worden met logo. We kunnen het sponsorgeld heel goed gebruiken voor de demo en alle daarbij komende kosten.

Wil je ons sponsoren of weet je iemand die dit wel zou willen  laat het dan weten via voorzitter.wikrheden@gmail.com . Dan zorgen we dat alles daarna geregeld wordt.

22-11-2019:

Het lijkt misschien nog heel ver weg, maar toch zijn we al druk bezig met ons 70 jarig bestaan. we vieren ons 70 jarig bestaan op 28 maart 2019. het thema van ons show is “Een Wereld”. Reserveer deze datum alvast. Het wordt een spectaculaire show.