Nieuwsbrief September 2018

Nieuwsbrief September 2018

September, 2018

 

Beste leden, ouders/verzorgers,

De zomervakantie zit er weer op, we gaan er gezamenlijk een sportief nieuw seizoen van maken met veel nieuws en uitdaging! In deze nieuwsbrief alle belangrijke informatie die u als lid, ouder/verzorger moet weten.

WIK doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Alle Rabobank leden krijgen een stemkaart met deze kaart kunt u op ons stemmen. Elke stem is voor ons van grote waarde.
De stemkaart ontvang u tussen 28 augustus en 11 september, gooi deze dus niet weg maar stem op ons!
Hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag is wat wij kunnen krijgen.
Hiermee kunnen we weer mooie materialen/activiteiten voor onze vereniging organiseren.

Grote Clubactie 2018

Vanaf zaterdag 15 september gaan we weer loten verkopen voor de grote clubactie. 80% van elk verkocht lot komt ten goede voor de vereniging. Voor alle geledingen binnen WIK hebben wensen qua aanschaf nieuwe materialen, met de opbrengst van de grote clubactie 2018 hopen we weer wat extra geld op te halen zodat we deze wensen kunnen verwezenlijken. Ook dit jaar krijgen de kinderen die veel loten verkopen voor WIK een leuke beloning, informatie hierover op de uitgedeelde brief of anders bij de leraar. Graag het lotenboekje + lijstje met aantal verkochte loten inleveren bij de leraar voor de herfstvakantie 2018.

Mededelingen / nieuws vanuit de diverse geledingen

Ouder/peutergym; helaas zijn we genoodzaakt om tijdelijk te moeten stoppen met de ouder/peutergym op de maandagochtend. Het is nog niet gelukt om hier een nieuwe leraar/lerares voor te vinden. Dit betreurt ons ten zeerste, gezien dit een activiteit binnen WIK is die al heel lang bestaat. Weet u iemand die hiervoor geschikt is, graag informeer ons dan!

Free-running; vanaf eind mei is free-running weer terug bij WIK op de dinsdagmiddag!
Florian geeft de jeugd vanaf 7 jaar dan les in deze spectaculaire sport, het is spannend, avontuurlijk, gewaagd en uitdagend!

Bootcamp; op woensdagavond geeft Leon, heerlijk in de buitenlucht, bootcamp voor alle leeftijden. Er is een groep voor de jeugd, één voor de tieners en één voor de volwassenen! Iedereen kan dus meedoen, altijd al een tractorband willen kunnen verplaatsen en nog meer van zulke inspannende activiteiten; kortom flink willen zweten, sluit aan!

Gym 35+; een enthousiaste, fanatieke groep 35+ dames en heren zijn op de maandag aan het sporten onder leiding van Leon. Elke week staat er een andere invulling op het programma. O.a. de bekende diverse balsporten, maar ook komen alle spieren met zeer grote regelmaat aan de beurt. Een aanrader voor een ieder, zeker het proberen waard!

Tieneryoga; langs deze weg willen wij u laten weten, dat Gerdienke Janssens, onze yogadocente, vlak voor de zomervakantie is geslaagd voor haar opleiding yogadocent. Langs deze weg; van harte gefeliciteerd! Gerdienke geeft bij WIK, yoga aan de jeugd vanaf 12 jaar. Ben je op zoek naar rust, ontspanning en gezelligheid en wil je flexibeler, krachtiger en sterker worden? Doe een keer mee met de tieneryoga (meld je aan voor proefles) Tieneryoga is elke woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur in de yogaruimte van het WIK huis.

 

Onze turnlessen (onder leiding van Delila en Lotte), judolessen (onder leiding van Marvin) en hiphop lessen (onder leiding van Charell) gaan natuurlijk ook gewoon door dit komende seizoen. Altijd al willen turnen of judoën of dansen? Hiervoor bent u bent WIK aan het juiste adres. De geledingen judo en hiphop hebben ook een volwassen uur. 
Voor volwassenen biedt WIK ook karate onder leiding van Jan Gronouwe.

Bent u geïnteresseerd in bovengenoemde sporten, kom een proefles meedoen, verdere informatie via secretariaat.wikrheden@gmail.com

Terugblik Magisch Oz

Vanaf april tot aan de zomer vakantie hebben alle vier de hiphopgroepen van Charell druk geoefend voor de deelname aan de musical een Magisch Oz in samenwerking met Rhedelijk Cultureel. Op 29 en 30 juni jl. hebben al onze sterren kunnen stralen! Het was een geweldige ervaring voor zowel de kinderen als de volwassengroep!

Vrijwilligers uren

Heeft u nog niet de vrijwilligers uren kunnen draaien? Onderstaand wat data voor het najaar dat we het WIK huis gaan poetsen. Zit er voor u een geschikt moment bij om te komen helpen? Graag aanmelden via secretariaat.wikrheden@gmail.com
woensdag 19 september van 19.00 tot 20.00 uur;
maandag 22 oktober van 19.00 tot 20.00 uur;
maandag 19 november van 19.00 tot 20.00 uur.

Aankondigingen

24 november 2018; Op zaterdag 24 november a.s. hopen we dat Sinterklaas tijd heeft om de WIK jeugd te komen bezoeken.
16 december 2018; Op zondag 16 december a.s. staat de grote WIK demo dag gepland, op deze zondag zullen alle geledingen binnen WIK een demo verzorgen in het WIK huis aan de IJsselsingel nr. 95.


Strippenkaart

Graag willen wij u erop wijzen, dat WIK voor volwassenen ook een lidmaatschap via een strippenkaart aanbiedt. Werkt u met onregelmatige diensten of wilt u de ene week meedoen met bootcamp, dan karate en de week erna met gym 35+? Dan is de strippenkaart de uitkomst voor u. Informatie hierover vindt u op de website:www.wikrheden.nl.

Tot zover alle actuele ontwikkelingen, hartelijk dank voor het lezen!

Tot slot willen wij Eelco Janssens, van Evenwichtig Groen, hartelijk bedanken voor het bijhouden van de WIK tuin rondom het WIK huis!

Bestuur WiK Rheden

Sluit Menu