Nieuwsbrief November 2018

Nieuwsbrief November 2018

Hieronder is de link van de Nieuwsbrief in PDF formaat:

Nieuwsbrief november 2018

 

Beste leden, ouders/verzorgers,

De herfst is nu in volle gang, tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Met de feestmaand voor de boeg waar we ook bij WIK de nodige activiteiten aan koppelen, belangrijke informatie voor u als lid, of ouder/verzorger.

WIK heeft meegedaan met de Rabobank Clubkas Campagne!

Alle Rabobank leden hebben een stemkaart ontvangen waarmee ze op WIK konden stemmen. We hebben een mooi bedrag, ad 250,00 euro in ontvangst kunnen nemen voor onze vereniging. We willen alle stemmers hartelijk bedanken voor hun stem!

Grote Clubactie 2018

We hebben al heel wat loten ingevoerd! Wat hebben jullie goed je best gedaan; in totaal zijn er 850 loten verkocht door de jeugdleden van WIK! Super! Onze topverkoper, met maar liefs 40 verkochte loten,
is Ruben Gronouwe!

Zijn jullie nog vergeten het boekje met verkochte loten in te leveren? Het kan nog! Tot 22 november kunnen verkochte loten ingevoerd worden in het systeem, dus lever dan snel alsnog je boekje in bij je trainer (ster). Voor eind november ontvangen alle kinderen die voldoen aan de voorwaarden dat ze een snoepzak of een cadeaukaart krijgen voor het aantal verkochte loten, via je trainer (ster) deze beloning! Vanuit het bestuur willen wij iedereen bedanken die loten voor WIK verkocht heeft!

Sinterklaas bij WIK

Op 24 november a.s. vieren we de verjaardag van Sinterklaas in het WIK huis met een gezellige middag voor al onze jeugdleden! Ook broertjes en zusjes zijn van harte welkom!
Heb je nog geen uitnodiging ontvangen via je trainer (ster) kijk dan op de site van Wik (www.wikrheden.nl) hier staat de uitnodiging ook op, vul hem in en lever hem in zodat je gezellig dit feestje met ons mee kunt vieren. Sinterklaas verheugt zich op een bezoek aan WIK met heel veel kindjes. De Sinterklaasmiddag is van 15.00 uur tot 17.00 uur in het WIK huis aan de IJsselsingel 95. Voor WIK leden vragen we een eigen bijdrage van 3,00 euro en voor broertjes en/of zusjes (niet leden) een eigen bijdrage van 4,00 euro.

 

Mededelingen / nieuws vanuit de diverse geledingen

Karate; helaas zijn we gestopt met de karate lessen binnen WIK. We willen vanaf deze kant onze karate trainer Jan Gronouwe nogmaals hartelijk bedanken voor al zijn lessen. Bent u volwassen en wilt u toch graag nog een sport beoefenen binnen de budo tak? WIK heeft op vrijdagavond judo voor volwassenen in het WIK huis onder leiding van Marvin de la Croes; u bent van harte welkom voor een proefles. Of we bieden ook 35+ gym en bootcamp voor volwassenen aan; voor elk wat wils!

Turnen; de selectiemeiden zijn al volop aan het trainen voor de wedstrijden van dit seizoen, ook zijn de “Duiven trainingen” al weer geweest op enkele zondagmiddagen. Tijdens deze trainingen in de turnhal in Duiven wordt er specifiek geoefend op de verende vloer. Vanaf deze kant wensen we alle meiden veel succes met de wedstrijden, de eerste wedstrijd is op 8 december a.s.

HipHop; één van de HipHop groepen van Charell is gevraagd om een act te verzorgen tijdens het Dickens festival in Velp op 9 december a.s. Charell zal met deze groep de krantenjongens dansact instuderen, een hele leuke uitdaging! We wensen ze veel succes en komen zeker in grote getale kijken op 9 december a.s. in de Emmastraat in Velp.

Argentijnse Tango; op zondag 4 november a.s. gaat de eerste Argentijnse Tango les van start. Peter Rombouts, drievoudig wereldkampioen, zal in 13 lessen deze dans ons gaan leren. De lessen zijn op zondag van 15.30 uur tot 16.45 uur in het WIK huis. Er kunnen zeker nog paren aansluiten, u bent van harte welkom!

Peuter Move dans; op zaterdag 3 november a.s. gaan we starten met Move dans! Dansjuf Josta zal eerst van 9.30 tot 10.15 uur aan de allerkleinste van 2 en 3 jaar een Move dans les geven. Dit is een les die je samen met een volwassenen doet, Spelenderwijs nemen we je mee in een verhaal. Dit verhaal zullen we uitbeelden door te zingen en te dansen. Move dans voor peuter en ouder is een leuke les voor de peuters om te leren ontdekken, fantaseren, bewegen, dansen en zingen.

Move dans; voor de leeftijd 4 en 5 jaar is er Move dans van 10,15 uur tot 11.00 uur. We dansen op liedjes voor 3 maanden lang. Dit zullen de kinderen gedurende die 3 maanden steeds beter kunnen. Ook spelen we spelletjes specifiek gericht op conditie, kracht en samenspel. Dansjuf Josta zal deze lessen verzorgen, deze les is zonder een volwassenen.

Eindejaar afsluiting; op zaterdag 22 december a.s. is er in het WIK huis een disco avond. Iedereen is van harte welkom, het beloofd een echte gezellige kerst disco te worden. Aanvang 17.30 uur met onze echte DJ Lucas Gronouwe!

Bloembollenactie; op zaterdag 19 januari 2019 staat onze jaarlijkse bloembollenactie gepland. Aan alle ouders/verzorgers vragen wij of u deze datum wilt reserveren om met een groepje jeugdleden het dorp rond te gaan voor de verkoop van onze hyacintenbollen. Deze uren zullen ook meetellen bij de invulling van de vrijwilligers uren.

Opleiding; onze assistent trainer van judo en tevens algemeen bestuurslid, Lion van der Most, is begonnen aan de scheidsrechterscursus voor Judo. De Judobond, JBN, verzorgt deze cursus. We wensen Lion heel veel succes toe!

Vrijwilligers uren

Heeft u nog niet de vrijwilligers uren kunnen draaien? Komen de avonden u slecht uit om mee te helpen met het poetsen van het WIK huis? Geef dit aan via secretariaat.wikrheden@gmail.com, we gaan ook woensdag- en/of vrijdagochtenden inplannen. Misschien komen deze momenten u beter uit.
Ook zijn wij nog op zoek naar een ouder/verzorger die het leuk vindt om onze nieuwsbrieven te gaan verzorgen voor het bestuur. Gemiddeld één keer per 2 maanden komt er een nieuwsbrief. Lijkt dit u leuk reageer dan even via secretariaat.wikrheden@gmail.com

DEMO-dag zondag 16 december 2018

Wij willen iedereen van harte uitnodigen om op 16 december a.s. naar het WIK huis te komen! Alle geledingen zullen dan een demo verzorgen. U kunt dus niet alleen u dochter, zoon, kleindochter, kleinzoon, nichtje, neefje, vriendinnetje, vriendje enz. zien hoe goed ze zijn in hun sport, ook kunt u zien wat WIK allemaal te bieden heeft! Misschien zit er voor u wel een sport bij waarvan u denkt, daar wil ik wel een keer een proefles van volgen!
Alle geledingen zijn al druk aan het voorbereiden om goed voor de dag te komen, u komt toch zeker allen kijken? Van harte welkom allen!

Lege flessen actie

Binnenkort is WIK aan de beurt met de lege flessen actie van de COOP! Graag willen wij u er nog even aan herinneren dat we in het WIK huis de lege statiegeld flessen verzamelen. Breng ze mee dan bewaren wij ze totdat WIK aan de beurt is! Onze hartelijke dank!

Tot zover alle actuele ontwikkelingen, hartelijk dank voor het lezen!

Tot slot willen wij u alvast een gezellige feestmaand toewensen en hopen u zeker op 16 december te mogen begroeten in het WIK huis!

Bestuur WIK Rheden