Strippenkaart     

Met de strippenkaart kun je 10 keer deelnemen aan de reguliere trainingen van WIK.

Zo kun je kennismaken met een sport of bijvoorbeeld tijdens de winterstop van je club. Kijk op hier/ voor het actuele lesaanbod / rooster.

Met de strippenkaart heb je alleen recht op de reguliere trainingen, je wordt ook geen lid van de vereniging en mag dan ook niet deelnemen aan een van onze wedstrijdgroepen.

De strippenkaart wordt door de train(st)er afgetekend van de betreffende sporttak en bij een volle strippenkaart wordt deze door de train(st)er afgegeven bij de penningmeester.

De strippenkaart is geldig tot 6 maanden na aanschaf. Ongebruikte strippen zijn niet geldelijk inwisselbaar en bij verlies is er geen restitutie mogelijk.

 

Belangrijk: Deelname aan een les gaat op basis van beschikbaarheid. Graag per keer doorgeven dat je aanwezig zult zijn.  De strippenkaart is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

 

Kosten:

Van 2 t/m 15 jaar:         €59,00

16 jaar en ouder:           €68,50

Graag ontvangen wij het bedrag in contanten in een gesloten enveloppe. U kunt deze afgeven tijdens de eerste les aan de train(st)er of vooraf hebben ingeleverd bij onze penningmeester:

Karine Kors, Laakweg 1c, in Rheden

Aanmelden voor strippenkaart:

U kunt u aanmelden door een mail te versturen naar leden.wikrheden@gmail.com

Download hier de aanmelding voor de strippenkaart.

 

Bij de eerste aanvang zorgen wij dat de train(st)er op de hoogte is van uw komst.

Al u alle gegevens in de aanmelding van de strippenkaart in vult, wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes, lestijdwijzigingen en het niet doorgaan van een les middels mailing en /of telefonisch contact.

Sluit Menu