Bestuurswijziging en materialen gezocht voor WIK Huis

Bestuurswijziging en materialen gezocht voor WIK Huis

Beste leden, ouder en/of verzorgers,

Gerard Bakker is op de ledenvergaderging van 30 januari jl. als interim penningmeester benoemd. Daarbij heeft hij aangegeven, i.v.m. privé omstandigheden, de functie als penningmeester tijdelijk waar te willen nemen totdat er een vervanger is aangesteld. Om de ontstane situatie te doorbreken is Delila Wolf tot het dagelijks bestuur toegetreden en zijn de functies binnen het dagelijks bestuur opnieuw verdeeld. De functie van penningmeester zal door door Gerdian Jansen worden ingevuld. Hierdoor zal Cindy Gronouwe de functie als voorzitter overnemen en Delila Wolf de functie als secretaris.

Volgens de statuten van de vereniging worden de voorzitter, secretaris en penningmeester in functie benoemd. Bij een tussentijdse vacature kan het bestuur voorzien tot de eerstvolgende algemene ledenvergadering. Het dagelijks bestuur zal overeenkomstig de statuten, dan ook aftreden bij de eerstvolgende algemene ledenvergadering en opnieuw worden voorgedragen door het bestuur.

Daarnaast is Marieke Sanders tot het bestuur toegetreden en zal zij zich o.a. met de nieuwsbrief en persberichten bezig houden.

Verder zijn we het WIK Huis steeds verder aan het opknappen. We zoeken nog wat materialen. Mocht iemand iets hebben van onderstaande lijst dan horen we dat graag.

* Trespa voor op de achterdeur kleedkamers breedte 75-80/lengte 95-105
* Aftimmering 2 ramen aan voorzijde, zoals Keralit gevelbekleding breedte 284/lengte 238
* Trespa of betontriplex voor ramen kassaruimte breedte 130,5/lengte 100,5 en breedte 75/lengte 100,50
* Wandcontactdozen en kabeldozen voor het aansluiten van verlichtingsarmaturen
* Steigerhout of pallets voor het maken van barkrukken
* Zwarte verf voor kozijnen binnen
* Houtrotvuller
* Grondverf voor buitenkozijnen
* Verf voor buitenkozijnen
* 2 stuks buitenverlichting (inbouw of opbouw) voor onder de luifel bij de voordeur
* Picknicktafel of tuinbankje

Mochten jullie naar aanleiding van dit bericht aanvullende vragen hebben dan vernemen wij dat graag door te mailen naar: voorzitter.wikrheden@gmail.com

Sluit Menu